Политиката на фирмата е насочена към поддържане на широк продуктов асортимент и това е в основата на добрия пазарен дял, който поддържа през годините.

 

През своята дългогодишна история фирмата се утвърждава като лоялен партньор на своите доставчици. Партньорството и е търсено от най-големите български заводи за захарни изделия и утвърдени външни фирми. Грация ЕООД е ексклузивен представител за България на BIFA и изключителен представител и дистрибутор на български заводи, лидери в своите продуктови категории.

ChipitaBifaNestle, Pop Weaver, Захарни ЗаводиItalfood, Захарен комбинат Пловдив АД, SorayVipa, Amigo са само част от производителите, с които ГрациЯ работи.

Фирмата разполага с добре обучен и квалифициран персонал, което и позволява да поддържа добри отношения със своите клиенти и дистрибутори. Богатият и асортимент и ясните правила на обслужване са и помогнали да изгради лоялна клиентска мрежа, която непрекъснато разширява. Работи и с големите европейски вериги.

Грация ЕООД разполага с добре изградена дистрибуторска мрежа, която покрива цялата територия на България. Фирмата има свои поддистрибутори и партньори във всички областни и големи градове на България.

Грация ЕООД разполага със съвременна складова база и добре поддържан автопарк, което позволява съхраняването на качеството и търговския вид на захарните изделия, нещо което особено се цени от клиентите.